fendytini's FotoPage


My name: Fendy and Tini
My Fotopage: http://fendytini.fotopages.com/
About me:
From: Japan
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
ain hardy
Latest entry:testing 123....
rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit :-D :-D :-D View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
TINIS spa
Latest entry:Important Update and FREEBIES from Tini's spa.beauty.slimming
Hi all viewers, From now on, kindly visit our official website www.tinispa.com.my or our official facebook for www.facebook.com/tinispa for interesting promo, hot and amazing updates, quizzes (and GIFTS), invitation to special events and so much more! We are currently an authorised dealer for Dermalogica products and all fotopages viewers are entitled to get a FREE face mapping and skin health consultation. For enquiries or reservation, kindly call our respective outlets in Shah Alam at 03-5512 53... View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Lina Yusof
Latest entry:Tokyo..
View this Fotopage entry
Nusuhah Mohamad
Latest entry:Long over due updates
Ever since i joined facebook, i seem to have forgotten my fotopage...sampai hati aku.... :omg_no: View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
Milias Asdi
Latest entry:Tanzania (V) - Perjalanan Pulang
Di lobi hotel.. Di Kilimanjaro International Airport.. View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Just For You
Latest entry:Rempah Seri Tunjung
Rempah Giling Seri Tunjung dari Kelantan, untuk santapan sekeluarga. Mudah disediakan, sedap dimakan. Juga produk IKS bumiputera & halal 8-) Setiap pek untuk hidangan 4 orang. View this Fotopage entry
Ayam Goreng Berempah, RM3.50/pack, 100g
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Zureen n Ezmel
Latest entry:selamat hari ibu...legend water chalet
dah lama sangat x bersantai , so bila dah berpeluang tuh mmg x lpskan peluang la :-> tempat ni mmg best... ;-) semua yg nak tu ada: boleh mengail, main pantai, kolam renang, jakuzi...n damai hehehe View this Fotopage entry
Ayah and Mama Niesreena
Latest entry:My whole world
View this Fotopage entry
PiT Had
Latest entry:Pantai Timur Road Trip
Jalan Jalan cari makan!!! View this Fotopage entry
He is lovin it!!
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry
Hirman n Hada n Erina
Latest entry:Bali 190109 - 220109 (Day1 & Day2)
View this Fotopage entry
Farah Sabri
Latest entry:Day 2: Masjid Kristal @KT
The mosque is very beautiful...Alhamdulillah da menjejakkan kaki pun di sini..posing2 then solat. View this Fotopage entry
usratun razali
Latest entry:PlaY Snow At HakuBa, NaGaNO
Akhir nyer baru dapat naik entry nih...dah berkunun jgk laa gamba nih..cian Ummi tk dpt2 tgk lagi....mula2 dah install Photoshop CS4 yg baru seronok laa...sekali tuh..baru gune sekali ajer dah license expired pulak...hampehhh tul....terpaksa laa edit gamba pakai online edit jer...sorry sbb tk byk sgt pic yg dpt share dlm entry nih.....maybe kalau ibu ade masa ditambah dgn kerajinan ...ibu akan tambah lagik gamba2 len lepas nih yer.... Anyway cite psl gamba nih...nih time cuti thn baru ari tuh...fro... View this Fotopage entry
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
Halela Family
Latest entry:Horn Bean or Kacang Tanduk
These beans are grown first time in our back yard. Harvested in autumn of Nov. 2008. It is about 35 cm and have pods for about 10 adult thumb-sized beans. The bean has a thick skin surrounding it pods but is soft and edible after boiling. After searching for its name and cant find its exact term, I named it The Horn Beans or the Bahasa Melayu version Kacang Tanduk. View this Fotopage entry
Raudzah Arippin
Latest entry:BOIKOT ISRAEL!
LAMAN INI TAK AKAN DIKEMASKINI LAGI TANDA KEBENCIAN DAN KEMARAHAN YANG TIDAK TERHINGGA TERHADAP KEKEJAMAN YANG TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN OLEH ISRAEL TERHADAP RAKYAT PALESTINE. SAYA MENYERU PADA RAKAN-RAKAN YANG MEMPUNYAI FOTOPAGES SUPAYA MELETAKKAN LOGO INI DI FOTOPAGES MASING-MASING. BOIKOT ISRAEL DAN SEGALA PRODUK-PRODUK MEREKA. View this Fotopage entry
ct nazuha
Latest entry:Jot's aka Siti Juzaila Engagement
View this Fotopage entry
Sarung cincin
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
Hazli and Ennie
Latest entry:Melaka (A Famosa Resort)
Dah lama tak pergi holiday since we came back from Japan. Sarah dah bising nak pergi jalan-jalan so we decided to go to A Famosa Resort. Tak boleh stay lama pun kat sana sebab 2nd day Sarah dah demam so kena balik Kuala Selangor semula.... View this Fotopage entry
Dia pun nak beli jugak
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Jon Leen
View this Fotopage latest entry
SAYA!
Unsung Hero
Latest entry:...usah gentar
View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
lynn
Latest entry:Welcome to Muslimah Dolls.
http://muslimahdolls.com() View this Fotopage entry
shah tini
Latest entry:Today's entry is all about adik
Adik, also known as Sarah (or Yayah by most of her cousins) is now almost 10 months. As usual, mummy trained her to be camera friendly as early as 1 day old. These are the collections of her photos. Tadaaaa... ps: ini sikit je, ada lagi, nanti update lagi... xxx, the camera freaks View this Fotopage entry
on daddy's 28th birthday
abdul azza
View this Fotopage latest entry
SA N FAR
Latest entry:Beijing(Peking),China 6
View this Fotopage entry
beijing
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
huzalene naddia
Latest entry:Nihon In My Heart...
This is our last entry before we end our sweet journey at Nihon.. :cry: Syukur to Allah for giving us the opportunity to enjoy our honeymoon year with our lovely kids, Syira and Wazif.. :group_hug: Thank you to all our friends for your support and and not to forget for the silent reader too, :satisfied_nod: Sayonara Nihon.. :flowers: XTVT : 1. buka posa @ anwarsue hse aka farewell -waiting pics from d host 2. makan2 @ Ihara san hse aka farewell 3. jalan2 @kawanishi aka 100yen shop 4. ... View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
mira chang
View this Fotopage latest entry
Silat .. performed by my younger bro ..
Kemo Corporated
Latest entry:Lunch @ Danau Purba, Sg. Choh
View this Fotopage entry
sila la makan
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
deja meor
Latest entry:aksi2 luar biasa hebat~!!
ni la aksi2 bongek ku yg hanye leh dbuat d negare org(mostly showed in korea..) :P ..sbb org mmg da pandang plik..so bia plik trus..ahahaha..sasuga aku mempunyai darah atlit yg kuwarisi dr arwah bapakku n makku..dan tidak lupak kepade jurugambar yg berkerjasama dalam menjayakan aksi2 lasak ini..(cik aimi..seorg photographer yg hebat) View this Fotopage entry
ni kt nara..
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
zaki mahyudin
Latest entry:sunset di matama
View this Fotopage entry
ke Sakurajima
aliah jamal
Latest entry:Watanabe's Garden
View this Fotopage entry
Mohd Izuan Shafie
Latest entry:winter X-games vacation-Kita Shiga,Ryuo & Hakuba, Iwatake
setelah gagal membodek Yamamoto chang untuk tidak bercuti pada new year lalu, terpaksa la aku membawa diri bersama kohai2 utk melakukan sedikit lawatan sambil beriadah ke Nagano Ken untuk bermain snowboard ..nak buek camno urg nak kenkyuu yama chang tak bagi ..siap sorok kunci lab, minta kat guard kene halo lak ...so terpaksa la gi main snowboard ngn kawan2 lagipon setelah satu musim tak menyentuh snow terasa rindu plak .... taun ni mmg saikou yuki best gile lembut cam kapas ..huhuhhu View this Fotopage entry
duduk elok2 kang jatuh
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
rosmarlina abd gani
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016