fendytini's FotoPage

By: Fendy and Tini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
The New Aiman



Quote:
Menangis sakan member masa ane tuh potong rambut.. takut pun yer,sakit pun yer.Ane tuh pegang kepala Aiman smpai aiman takleh gerak ooo.. rugi tak bawak kamera masa tu.Nie stahun lagik baru potong rambut nie heheee.. Sampai rumah pun sedu tak hilang lagikk,bila mommy peluk terus menangis sedih.Bawak depan cermin kasi dia tgk rambut baru.. 3-4x jugaklaa Aiman ajak berulang depan cermin.Terkejut kot tgk tetiba rambut jadik pendek Hmm the day b4 mommy potong rambut depan aiman pendek sbb rambut tuh dh masuk mata tp terpendek + senget sbb aiman tak dok diam & dia takut dgn gunting rupanya(itulah gaya org tak pernah ptong rambut) Ingtkan nk biarkan ajer gitu(nnti pnajang balik oklah kann) tp something happen(tak blh tulih kt sini) so kami decide Aiman rambut pendek.Mommy?? Till now cam tak caya Aiman rambut pendek.. kalo tak disebabkan something tuh takdelah aku nk memendekkan rambut anakku itu




Saturday, 13-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Suasana Hari Raya

Princess Jannah
Paksu yg seksi.. auww
Mak teh yg suka tidooooooooooo
View all 12 photos...

~aksi2 yg sempat disnap~


~me yg terhegeh2 lari lepas tekan button camera,lupa bawak remote punya pasal,mengah i tau,dhlaa dok blkg~
~baru perasan yg color diaorg semua senada jerk kecuali kami 3beranak~


~menjadik jugak gmbr raya kitaorg.. siap ada backup lagik hahaaa~

1st time raya kt msia sejak kawen,sejak jadik isteri org & sejak jadik ibu .Yelahkan lepas kawen jerk trus g nihon & beraya kt sana 2thn berturut2.Kebetulan plaks semua ada kt umah tu.. mana taknya yg kawen baru 2org jerk pastu adik ipar tuh adjust turn raya dia heheee.. meriahnyaa jgn ckplaa lgpun org2 lelaki buat rombongan dr rumah ke rumah.. plak tuh tetamu tak henti2.. ponet makcik woii.Ada jerk org salam nk balik nnti adalah jugak org kasi salam nk dtg raya huhuhu.. penat kata MIL takyah gerak2 dh,duduk jerk bersimpuh kt tmpt yg sama tunggu tetamu.Ksmi org2 dapur nie penat bancuh airlah jawabnyaa..


~my side.. ramai yg takde dlm gmbr.masa kitaorg blk,diaorg dh blk umah MIL masing2.jumpa tuh jumpa tp dh hujung2 minggu gitu diaorg bergambar sakan pun raya pertama so takdelah gambar kami heheee... ~

Quote:
yusoff+yana=azhad : duit raya??bolehlaa tahan lumayan hikhikkk
shah,sya,syahmi : happy smpai tak heran ke mommy & papa
Adelin : meriahlaa sbb last 2years raya dgn kawan2 jerk jemput dtg umah
elin: gaya org lama tak beraya dgn famili
monjimbu: Salam Aidilfitri jugak dr kami
CT: samalah dgn saya yerk ct.. sepanjang persahatan kita nie
shahaqilif: kebetulan plaks sama ahaks motor tuh motor abgku.. tmpang gmbr jerk
<<jeff>>: thn nie lebih meriah sbb dpt beraya dgn famili
maYa: hahaaa.. takpe2,raya kt jpn pun ok.. kenangan indah tuh



Tuesday, 9-Oct-2007 16:53 Email | Share | | Bookmark
SeLaMat HaRi RaYa AdiLfiTri



Assalamualaikum..
Dikesempatan ini kami sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya,Maaf Zahir Batin
Jika ada salah silap harap dimaafkan, Halalkan makan minum kami
Semoga kita semua selamat sampai ke destinasi yg dituju.. Amin


p/s: minta maap lerr gmbr lama.. gmbr baru takde gmbr bertiga


Thursday, 20-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
1 Year 2 Months



- yeahhhh.. Aiman Harith skrg dh setahun 2 bulan
- alhamdulillah byk benda baru yg Aiman belajar
- tiru apa yg org buat paling cepat dia buat heheee
- sudah pandai tarik tangan mommy kalo nk susu
- part yg tak tahan sudah pandai hentak2 kaki kalo tak dpt benda yg dia nk.heheee... hentaklaa kaki camner pun,kalo tak blh mmg tak blh lerrr
- kalo g memana mmg kena bawak buku dia.. rajin baca buku bsr nnti aiman yerr,amin.
- suka sangat minum air masak/kosong,bangun tido musti cari air dulu.. smbil nangis sebur air..air.. (dlm bhs dialah kan)
- bangun tido tak blh tgk takde sesape.. sure nangis ataupun kalo kita ada tp tak tgk dia masa dia bgn tuh dia akan nangis olok2 nk tarik perhatian
- kalo sebelum nie cuma jalan jerk tp skrg sudah boleh lari laju tuh.. selalu tak smpat kalo main nyorok2 huhuhuhuu
- manja sangat2 dgn papa... bila demam or sakit jerk baru heran dgn mommy

apa lagik yerk.. nnti kalo ingt tulis lagik...


Sunday, 9-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan & Aiman@one utama



Dari Abu Hurairah ra. bahwa Nabi saw. bersabda: "Di dalam bulan Ramadhan umatku diberi lima perkara yang tidak pernah diberikan kepada umat-umat sebelumnya:
1. Bau mulut orang yang berpuasa lebih harum di sisi Allah daripada bau minyak kesturi.
2. Para malaikat selalu memintakan ampunan untuk mereka hingga mereka berbuka.
3. Setiap hari Allah menghias surga Nya sambil berkata, 'Hamba-hamba Ku yang soleh ingin melepas beban dan penderitaannya dan mereka rindu untuk memasukimu.'
4. Pada bulan ini diikatlah syaitan-syaitan yang durhaka sehingga mereka tidak leluasa mencapai apa yang dapat dicapainya pada bulan lain.
5. Mereka diampuni oleh Allah SWT pada malam yang terakhir dari bulan itu. Para sahabat bertanya, 'Wahai Rasulullah, apakah itu malam Lailatul Qadar?' Beliau menjawab, 'Tidak, karena orang yang bekerja itu akan dipenuhi upahnya manakala sudah menyelesaikan pekerjaannya.



SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK

feNdy-tiNi-aimaN


Quote:
: : dR azzam : : Salam Ramadhan
huzadia : Selamat Berpuasa too.. sajer aku biarkan rambut dia panjang gituk
mrs. apple : Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa too
Dayah Harun : Give me ur contact number plzz
yus : Ai pun raya balik kg ker heheee... Selamat Berpuasa
elin : TQ. Selamat Berpuasa too
<<jeff>> : Salam Ramadhan
mai : hahaha itupun jenuh nk pujuk stop main kt playground tuh.. mommy dia nk shoing plaks
jasfyra : TQ untie.. Selamat Berpuasa
k.noora : Salam Ramadhan too k noora
WanZee : Salam Ramadhan buat k zee & family
azurahakim @ ibu arina aisyah : Salam Ramadhan ibu arina
lutfiyah zahra : Aiman tak poselah untie.. tak cukup umur lagik.Selamat Berpuasa to mama & papa lutfiyah


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net