fendytini's FotoPage

By: Fendy and Tini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
1 year 7 Months



:: Perkembangan Aiman Harith ::
- Masih tidak pandai berkata2 tapi kadang-kadang buat magix tanya soalan ' nk g mana?'
- Kaki dh makin panjang dan lebar jadi skrg nie pakai kasut untuk 2thn
- Agak kureng nk duduk dlm stroller kalau kluar, sibuk nk jalan sendiri tp pantang mommy or papa pegang tangan dia
- Suka sangat tgk perelpuan cantik dlm iklan.. lebih2 lagi kalo ikan syampu.Perempuan2 cantik tuh dok kirai2 rambut diaorg,mulala aiman tersenyum2


Saturday, 9-Feb-2008 18:57 Email | Share | | Bookmark
Ankasa @ Teluk Kemang,PD

Pagi yg nyaman
Aiman dgn seluar spidermannya
Berani oo.. sket pun tak takut
View all 12 photos...





Quote:
Penantian itu satu penyiksaan... tiap2 hari aku mengira jam!! Boring yg amat.. Aiman pun confuse sbb lama sangat tak nmpak papa dia.. Bila dia tgk anak2 buah aku dukung anak masing2 Aiman dok pandang jer.Sambil tuh dok bayang kot konon2 cam gitulah papa dukung dia Dek kami 2beranak kesunyian yg amat,kakak2ku yg baik hati decide bawak kami bercuti.Sepatutnya nk ke Pulau Perhentian tp aku takmo amik risiko sakit telinga selama setahun dgr sayang ungkit mengungkit hohohoo.. mulut jer kata ok tp dlm pastu siap lerr.So kami decide ke PD jer.. itupun memula sayang taknk tgk gmbr,alasan dia tak pegi huhuhuhu.Kami gamble jer bawak baju semua bagai,manalah tau kot ada bilik kosong.Mmg best.. Aiman main pasir,makan pasir jugak yer tuan2,mandi kolam dan akhirnya aiman demam smpai skrg tak kebah2 lagik


Saturday, 26-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aqeelah Najwa Aqiqah's





Quote:
Beberapa jam b4 sayang fly... smpat lagik berkenduri di rmh kakakku.2kenduri sekaligus, tghari kendiri aqiqah untuk Aqeelah Najwa dan lebih kurang 3ptg sepasukan kereta bergerak ke sepang.Uncle aqeelah bertunang plaks Kami tak join sbb lepas magrib nk pegi airport.Plan awal nk pegi majlis bertunang tuh then terus g airport tp ada barang sket lagi nk beli so kami tak jadi ikut lerr.. Lebih kurang pukul 8 g airport,on the way kereta cam semput2 gitu tp setelah dipaksa2 jalan dek sayang so sampailaa kami ke airport.Sayang check in semua kami plak yg tersadai kt airport sbb keta tak blh gerak langsusng.Call AAM tunggu lebih kurang 1 1/2hr godek2 sket blhlaa jalan tp tak lama lerr.. smpai jerk kt bulatan dekat Koleh Inti tuh keta mati terus.Muahahaha... dgn kereta yg banyak mlm tuh(malam minggukan) kereta plak berhenti kt tgh2 bulatan tuh.Risau sungguh org tak nampak keta kami yg hitam tuh.Bila keadaan dh reda sket kami tolak kereta ketepi sambil tuh bini fnd ckp " effendy you tgh supper skrg nie tau kt atas sana... makan roti salmon lagik" Tunggu AAM dtg.. amik gambar kenangan,borak2 cite lawak sampailaa umah lebih kurang pukul 3 pagi!! Gmbr kt hp nntilah upload kalo dpt gmbr tuh kt uan dia


Sunday, 20-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
1 Year 6 Months

Smpai senget2,nk betulkan tak kasi plak tuh
Catwalk
Nmpak kerr tu
View all 6 photos...



Quote:
- Boleh panggil papa, ma, tak nak, nak, bak, wawa(lori), bird, ball, moon, babe(byee), cak, stich, ting(puting), tit(sakit)..
- Faham apa yg kita ckp.. kalo kasi arahan tuh dia dgrlaa walaupun tak semua)
- Dah pandai pilih nk minum plain milk or koko milk
- Kalau nk kluar pandai dh amik kasut sendiri,pegang sesiap tuh
- Perasan konon Thomas( & friend) kalo panggil kasi respon tuh
- Selalu kerja free mop lantai kt supermarket(geram tau)
- Rajin temankan mommy masak kt dapur
- Kalau kita minta kiss.. berlari dia kiss cuma kalo dtg angin kus2 dia senyum jerr sambil ckp muahhs
- Rajin berborak,rajin bertanya walapun tak faham apa yg Aima ckpkan tp mommy pepandai sendiri lerr
- Bila kita leka ngadap labtop nie,tetiba aiman akan dtg tunjuk muka say hai smbil lambai tangan
- Skrg dh makan sendiri dh,takmo dh kami suapkan tp bila tang guna suda or garfu tuh makanan byk ke lantai dr masuk mulut dia
- Makin lasak smpai kurus badan tp naper mommy tak kurus jugak yerr


Ok Aiman Harith.. be a good boy.. kami sentiasa doakan yg terbaik untuk aiman.


Saturday, 12-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
tHe HaNtaRaN

Hantaran@bilik pengantin
Cake.. 1 of the hantaran
Lily
View all 4 photos...



Quote:
Last weeknd ada kenduri kt kg, sister in law bertunang.Kenduri pun buat mlm sbb tunang dgn org dekat2 jerk so nie sebahagian dr hantaran..



Quote:
Gambar nie masa aiman mengalami kemelecetan yg teruk(cam melecur) kt *** dan kawasan berhampiran so kitaorg kasi aiman pakai kain batik yg mommy ikat cam samping seharian jugak aiman tak pakai pampers cuma masa kenduri mlm tuh pakailaa seluarkan.. nnti hilang plak glamer


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net