fendytini's FotoPage

By: Fendy and Tini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Mar-2007 10:29 Email | Share | | Bookmark
Aisyek kena tag jugakk!

Quote:
....people who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly.In the end, you need to choose 6 people to be tagged.Don't forget to leave a comment that says'you are tagged" in their comments and tell them to read your blog.


hmm apa yg weird psal aku yerk hihihiii

1. Baju - Baju yg aku nk sangkut kt hanger tuh musti terletak elok jerk,senget sket takmo kay.Sure aku betulkan smpai aku puas hati.Baju nk susun dlm lemari pun gitu gak,kena ikut size.Aku sanggup susun balik kalo hubby susun ntah apa2.Kalo jemur baju kt luar pun aku akan pastikan semua tersusun ikut size!
2. Masak - Kalo masak aku tak boleh tak lap dapur tuh! Arwah mak slalu marah sbb katanya nnti kalo lap pun minyak akan terpecik balik kt tmpt tuh.. hmm aku tak bolehlah
3. Novel - Aku bukanlah seorg yg rajin membaca tp aku akan tetiba jd rajin gilerr bila dpt novel thriller(cintan aku takleh masukk aah)! Aku pernah tak buat pape seharian sbb nk abiskan pembacaan aku pdhal aku nie penakut.Selalu lps baca musti tbayang ntah apa2.Paling aku minat Ramlee Awang Murshid.
4. Kalo tgk movie ker sinetron ker kt tv then aku sakit hati kt cite or watak2 dlm cite tuh aku akan baling bantal kt tv sambil mulut aku tak berhenti membebel.Kalo cite bersiri aku sanggup tak tgk sbb aku takmo hati aku sakit xpecially cite Indonesia-Venuzela-Mexico-Hindustan!
5. Aku giler kopi!Aku cuba sorok dr org lain even hubby pun tp x bjaya!Tapi aku x minum kopi 'O' atau kopi 'susu' kt kedai mamak ker kedai abg melayu ker kedai abg cina ker.Paling kurang pun nescafe.
6. Tak suka pkai baju kurung tp aku bole giler jap tgk kain ela yg cantik2!Kdang boleh beli berpasang2 tp pastu sure pakai sekali or tak pakai langsung.Dlm lemari tuh ada beberapa pasang baju yg tak dipakai lagik.Even masa kerja dulu pun aku aku tak pakai baju kurung.

Adehh sakit kpala nk pikir apa yg pelik pasal aku.Ada lagik kot tp takleh nk pikir skrg.Buat ini entry sajer makan masa 2jam tau + aiman merengek itu ini lagik So sape yg aku nk tag yerk.. kebanyakkan kawan2 aku ramai dh kena tag .hmm...

1. Leen - http://elliya.fotopages.com
2. Yus - http://ainuri.fotopages.com
3. Aja - http://shahaqil.fotopages.com
4. Mai - http://kemai.fotopages.com
5. Kak Hada - http://allabouterina.fotopages.com
6. Kak Nora - http://umeboshi-ume.blogspot.com

Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.


Sunday, 4-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tokyo Disneyland









Monday, 26-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Our 2nd Anniversary

The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart.

I Love You, Not Only For What You Are, But For What I Am When I Am With You.



p/s: nie gmbr duluuuuuuuu... sorry aiman


Tuesday, 20-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aiman Harith - 7 Months



Yeahhh.. x lama lagik aiman nk setahun!
Mcm biasa membesar bagai johan,sihat,bijak,pandai.. dan suma yg seangkatan dgnnyalah
Aiman dh makan byk skrg(dolu mkn gak tp mok dia kadang bg kadang tak )
Rumah kena clearkan sentiasa sbb dia dh mula mengutip itu dan ini
Dh pandai marah kalo kita amik benda yg dia pegang(of courselah benda tuh bukan toys diakan)
Juga pandai merajuk(kalo kena marah confirm nangis smbil muka ala2 tekup kt tilam atau di mana dia berada)
Juga kalo merajuk akan berusaha menghempaskan badan tp dgn cukup berhati2 sbb kalo kuat sngat nnti sendirik sakit(bila tak berhati2 selalulah terjadi peristiwa kepala terhantuk kt pintu or dinding )
Suka dgn laptop.. muehehehee tak ajar yerk tp dia ngikut
Makin manja juga.. hehehee semakin dan semakin manja
Berat aiman sama dgn berat dia 5bulan lepas 7.1kg (budak lasak )

oklah aiman.. sayang aiman much!
Mommy & Papa

Quote:
PaK NgAH : Aimanlah nie.. besar dh.mana leh gigit!mommy tak kasi hmm nama sepupu baru kita tuh Ifran ker
yusoff+yana=azhad : hahahaa... rambut cam org jepun eh
kak syuhada :
MamaErina : hmm makin lasak gitulah.. tp tulah lasak2 pun keliling kita jerk
LensaHijau : TQ
huzadia : kita kecik lagik... takmo
me : uikss.. tp kalo dpt jmpa pun best jugakkan


Thursday, 15-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Apaa Aiman.. tgk2!

Aiman mmg suka dgn laptop!
Tgk tuh tgk tuh.. dia dh usha2 apa papa buat
Aikss.. smpat kasi senyuman manis tuh
View all 10 photos...


Quote:
yusoff+yana=azhad : hahhaaa control tuh,mpak jerk mommy pegang camera terus maintain senyum
MamaErina : mmg dh pandai pun skrg nie.. pantang nmpak kita kt laptop nie laju jerk dtg,hp pun sama



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net